Bestil bord

- ved at ringe på telefon
49 19 02 65

Fest Menu

Vi tilbyder Dem et helt arrangement for kr. 895.- pr. person, hvilket inkluderer:

  • Velkomstdrink i vores hyggelige stuer – eller i haven, hvis vejret tillader.
  • 3- retters fest-menu – eller fest-buffet – alt efter hvad De ønsker.
  • Kroens udvalgte vine (hvid/rosé/rødvine) samt øl og sodavand ad libitum under middagen. Til desserten et glas dessertvin.
  • Nybrygget kaffe eller te – hertil en god cognac eller likør.

De sammensætter selv Deres festmenu ved at vælge en forret, en hovedret og en dessert – eller ved at vælge en af vores buffeter.

Ønsker De en 3-retters menu kan De sammensætte Deres  menu ved at vælge mellem følgende muligheder:


FORRETTER

Lun soufflé af lyssej
serveres med svamperagout

Spinatfarseret rødtungefilet
sejler ind i filokurv og med en skøn skaldyrscreme

Tatar af fersk røget laks
med frisk estragoncreme

Lune tarteletter
med høns i asparges

Røget rensdyrfilet
på en frisk salatbund og med flødepeberrod samt råsyltede tyttebær

Til forretten serveres nybagt brød og smør

HOVEDRETTER

Helstegt kalveculotte
med trøffelvendte kartofler, frisk grønt og grøn pebersauce

Kalvesteg som vildt
med Waldorfsalat, glaserede gulerødder, hvide kartofler og vildtflødesauce

Kalvefilet Florentiner
med smørsauteret bladspinat, pommes Anna tilsmagt med soltørrede tomater, frisk grønt samt en dejlig svampesauce

Kronhjortsfilet “Royal”
med Calvadossauce, råsyltede skovbær, bagte rødbeder og timianstegte kartofler (* Tillægspris kr. 55.- pr. kuvert)

Grillet oksemørbrad
med rødvinssauce, gulerodstimbale, friskdampede grøntsager og flødekartofler (* Tillægspris kr. 45.- pr. kuvert)

DESSERTER

Nøddeflorentiner Bernadotte
med chokoladeis og frisk frugt.

Lune ferskner
med karamelsauce og vaniljeis.

Chokolade panna cotta
med jordbærsorbet og nødder.

Fyldig chokoladekage
med espressosirup og vaniljeis.

Godsherrens nøddekurv
med is, sorbet der pyntes flot med friske frugter og bær.