Vi tilbyder Dem et helt arrangement for kr. 895.- pr. person, hvilket inkluderer:
De sammensætter selv Deres festmenu ved at vælge en forret, en hovedret og en dessert – eller ved at vælge en af vores buffeter.
Ønsker De en 3-retters menu kan De sammensætte Deres menu ved at vælge mellem følgende muligheder:
Lun soufflé af lyssej serveres med svamperagout
Spinatfarseret rødtungefilet sejler ind i filokurv og med en skøn skaldyrscreme
Tatar af fersk røget laks med frisk estragoncreme
Lune tarteletter med høns i asparges
Røget rensdyrfilet på en frisk salatbund og med flødepeberrod samt råsyltede tyttebær
Til forretten serveres nybagt brød og smør
Helstegt kalveculotte med trøffelvendte kartofler, frisk grønt og grøn pebersauce
Kalvesteg som vildt med Waldorfsalat, glaserede gulerødder, hvide kartofler og vildtflødesauce
Kalvefilet Florentiner med smørsauteret bladspinat, pommes Anna tilsmagt med soltørrede tomater, frisk grønt samt en dejlig svampesauce
Kronhjortsfilet “Royal” med Calvadossauce, råsyltede skovbær, bagte rødbeder og timianstegte kartofler (* Tillægspris kr. 55.- pr. kuvert)
Grillet oksemørbrad med rødvinssauce, gulerodstimbale, friskdampede grøntsager og flødekartofler (* Tillægspris kr. 45.- pr. kuvert)
Nøddeflorentiner Bernadotte med chokoladeis og frisk frugt.
Lune ferskner med karamelsauce og vaniljeis.
Chokolade panna cotta med jordbærsorbet og nødder.
Fyldig chokoladekage med espressosirup og vaniljeis.
Godsherrens nøddekurv med is, sorbet der pyntes flot med friske frugter og bær.