Bordet blir smukt pyntet op med hvide duge og servietter, levende lys i høje sølv stager samt friske blomster.
Betaling foregår kun med Dankort, eller kontant.
Ring endelig hvis de har specielle ønsker eller andre spørgsmål jeg kan hjælpe dem med vedrørende Deres arrangement på telefon: 49 19 02 65
Marineret sild
Hjemmelavet kryddersild
Karrysild med smilende æg
Smørstegt rødspættefilet
med hjemmerørt remoulade
Fersk røget laks med røræg
Hønsesalat med ristet bacon
Lun leverpostej med svampe
Lun mørbradbøf
med svampe á la creme
Helstegt kamsteg
med håndskåret rødkål
To slags ost
med vindruer og kiks
Pris pr. kuvert ved min 8 pers.
Kr. 365.-
Indbagt laks i butterdej
med krydderurtedressing
Røget hellefisk
med æble og sellerisalat
Gratinerede fiskeroulader
i hummersauce og svampe
Timianstegt kalveculotte
med bacon og bønnesalat
Helstegt oksetyndsteg
med pommes Anna á la creme
Årstidens skønne salat
med mild sennepsdressing
Tre slags ost
med vindruer og kiks
Bagt chokoladetrøffelkage
med rørt vaniljeis
Pris pr. kuvert ved min. 10 pers.
Kr. 425.-
Bagt spinattærte
med fersk røget laks
Kold fiskeroulade
med dildcreme
Grøn salat med røget forel
Bagt grøntsagetærte
Rosmarinstegt unghane
med tomat og purløssalat
Tynde skiver af kalveculotte
med grøn kartoffelsalat
Moden brie og rødkitost
med blommekompot
Nødde- og gulerodskage
med vaniljecreme
Pris pr. kuvert ved 10 damer
Kr. 365.-