Fest menu
De kan sammensætte menuen til Deres gæster ved at vælge mellem en FEST MENU eller en FEST BUFFET.
NB! Alle priser på menuer og buffeter forudsætter, at hele selskabet bestiller det samme.
Hvis De ønsker en 3-RETTERS FEST MENU
Vælg en forret, en hovedret og en dessert.
Forretter
- Lun soufflé af lyssej serveres med svamperagout.
- Spinatfarseret rødtungefilet sejler ind i filokurv og med en skøn skaldyrscreme.
- Tatar af fersk røget laks med frisk estragoncreme.
- Lune tarteletter med høns i asparges.
- Røget rensdyrfilet på en frisk salatbund og med flødepeberrod samt råsyltede tyttebær
Til forretten serveres nybagt brød og smør
Hovedretter
- Helstegt kalveculotte med trøffelvendte kartofler, frisk grønt og grøn pebersauce.
- Kalvesteg som vildt med Waldorfsalat, glaserede gulerødder, hvide kartofler og vildtflødesauce.
- Kalvefilet Florentiner med smørsauteret bladspinat, pommes Anna tilsmagt med soltørrede tomater, frisk grønt samt en dejlig svampesauce.
- Kronhjortsfilet “Royal” med Calvadossauce, råsyltede skovbær, bagte rødbeder og timianstegte kartofler (* Tillægspris kr. 55.- pr. kuvert)
- Grillet oksemørbrad med rødvinssauce, gulerodstimbale, friskdampede grøntsager og flødekartofler (* Tillægspris kr. 45.- pr. kuvert)
Desserter
- Nøddeflorentiner Bernadotte med chokoladeis og frisk frugt.
- Lune ferskner med karamelsauce og vaniljeis.
- Chokolade panna cotta med jordbærsorbet og nødder.
- Fyldig chokoladekage med espressosirup og vaniljeis.
- Godsherrens nøddekurv med is, sorbet der pyntes flot med friske frugter og bær.
Hvis De ønsker en FEST BUFFET
Vælg mellem disse tre gode buffeter, der passer til enhver festlig lejlighed.
Buffet HUMLEBÆK
- Marineret sild
- Hjemmelavet kryddersild
- Karrysild med smilende æg
- Smørstegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade
- Fersk røget laks med røræg
- Hønsesalat med ristet bacon
- Lun leverpostej med svampe
- Lun mørbradbøf med svampe á la creme
- Helstegt kamsteg med håndskåret rødkål
- To slags ost med vindruer og kiks
Pris pr. kuvert ved min 8 pers.
Kr. 395.-
Buffet HERRE ROSTGAARD
- Indbagt laks i butterdej med krydderurtedressing
- Røget hellefisk med æble og sellerisalat
- Gratinerede fiskeroulader i hummersauce og svampe
- Timianstegt kalveculotte med bacon og bønnesalat
- Helstegt oksetyndsteg med pommes Anna á la creme
- Årstidens skønne salat med mild sennepsdressing
- Tre slags ost med vindruer og kiks
- Bagt chokoladetrøffelkage med rørt vaniljeis
Pris pr. kuvert ved min. 10 pers.
Kr. 425.-
Buffet FRUE REVENFELDT
- Bagt spinattærte med fersk røget laks.
- Kold fiskeroulade med dildcreme.
- Grøn salat med røget forel.
- Bagt grøntsagetærte.
- Rosmarinstegt unghane med tomat og purløssalat.
- Tynde skiver af kalveculotte med grøn kartoffelsalat.
- Moden brie og rødkitost med blommekompot.
- Nødde- og gulerodskage med vaniljecreme.
Pris pr. kuvert ved 10 pers.
Kr. 395.-
Alle menuer serveres med nybagt brød og smør til. Anrettes som buffet, eller hvis de ønsker det, ved deres bord.
Vores fest-menuer kan bestilles som en fuld pakke med fast pris eller som individuelt afregnet.
De kan vælge et fuldt selskabsarrangement med fast kuvert-pris og alle drikkevarer inklusiv.
En fuld selskabs-pakke består af en 3-retters menu / eller buffet, samt en velkomstsdrink, drikkevarer ad libitum under middagen og kaffe med avec til slut.
Pris kr. 895,- pr. kuvert. SE MERE HER!
De kan også vælge en enkeltsående 3-retters menu eller buffet, excl. drikkevarer. Drikkevarer afregnes i så fald seperat efter forbrug.
Pris for Buffet, excl. drikkevarer, se under den enkelte menu. Pris for 3-retters menu, excl. drikkevarer, ring og hør.
Husk, at vi også leverer som Ud af Huset!