Den marinerede Islandssild
Serveres med hakket løg og rugbrød
Kr. 95,-
Modnede kryddersild flået (nænsomt) i hånden
Serveres med creme fraiche, et par sildekartofler og rugbrød
Kr. 95,-
Kroens lune lerpotte sild
Serveres med rugbrød og råsyltede tyttebær
Kr. 98,-
Rejekællingens mad
Håndpillede rejer og serveret med æg, mayonnaise og rugbrød
Kr. 145,-
Den rugmelsstegt rødspætte
Filet anrettet med pillede rejer, mayonnaise og asparges på rugbrød
Kr. 155,-
Hjemmelavede fiskefrikadeller
Serveres med rørt remoulade og rugbrød
Kr. 125,-
Den røgede ål i filet med lun røræg
Hertil skåret purløg og rugbrød
Kr. 185,-
Dronningens lune favorit
To morgenfriske rødspættefileter, sprød friteret uden på, bløde indeni og der pyntes kongeligt med håndpillede rejer, remoulade og serveres elegant på et stykke rugbrød til
Kr. 158,-
Sprængt kalvespidsbryst
Med peberrodscreme
Kr. 98,-
Klassisk Roastbeef
med peberrod, hjemmelavet remoulade og ristede løg
Kr. 125,-
Kroens hjemmelavede hønsesalat
Traditionen tro med ovnstegt bacon og kridhvidt ristet franskbrød
Kr. 115,-
Den danske lune leverpostej
Serveres med ristede svampe, bacon og tyttebær
Kr. 98,-
Løjtnant Sparres Flæskesteg
Serveres på rugbrød med nystegt flæskesteg og håndskåret rødkål
Kr. 125,-
MESTERENS LUKSUSPLATTE
Modnede kryddersild med creme fraiche og kapers. Kroens lune lerpottesild med tyttebær. Gravad laks med rævesauce. Lun rødspætte med rørt remoulade. Sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme. Hjemmelavet hønsesalat med bacon. Lun flæskesteg med håndskåret rødkål. To slags ost med grønt. Smør, fedt og nybagt brød.
Pr. kuvert 298 kr. – og til min. to pers.