Tiden er til fest, men er den også til at trække i forklædet? Bestil skræddersyet mad ud af huset og lad os på Kroen kokkerere, pakketere og vejlede om menuen til Deres næste større selskab eller fest. Deres værtinde, Jane Krensler, og Kroens gode folk
trækker på flere hundrede års erfaring med det klassiske køkken
tilbereder alle retter og alt tilbehør fra bunden
skræddersyr med et smil menuen efter Deres ønsker
Kontakt Deres værtinde, Jane Krensler, direkte på 20 93 93 99
Herunder finder De udvalgte anledninger og festmad blot til inspiration. Lad os endelig tale om resten, så maden kommer til at passe præcis til Deres gæster og festlige anledning.
TIL BRYLLUPSFESTEN ØNSKER MANGE, AT MADEN
– har et personligt strejf – falder i flere generationers smag – består af 3-4 retter tilpasset årstiden
Tillykke med Deres forestående bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup eller måske endnu flere år sammen. Vi skræddersyr gerne en menu, der passer til vinen og gør festen vellykket – fra første forfriskning til sidste mundfuld.
TIL INSPIRATION ER DISSE RETTER BLANDT KROENS FAVORITTER:
Skaldyrscreme på rødtunge Hummerbisque Kalveculotte eller oksemørbrad Trøffelvendte kartofler Grøntsagstimbale Chokolade panna cotta Jordbærsorbet
TIL BARNEDÅBEN FUNGERER DET OFTEST BEDST, NÅR MADEN
– er en let frokostanretning – udgør en simpel og smuk buffet – også består af børnevenlige bidder
En dåbsdag har det med at vende op og ned på ro og rytme. Derfor tager vi gerne ansvaret for maden, så den nybagte familie kan tage sig af gæsterne og den lille.
TIL INSPIRATION ER DISSE VALG BLANDT KROENS ANBEFALINGER TIL BARNEDÅBEN:
Kroens udvalgte smørrebrød Buffet a la Humlebæk, Herre Rostgaard eller Frue Rævenfeldt Hjemmegravad laks med rævesauce Lune fiskefrikadeller i børnestørrelse Godsherrens æbletærte Hjemmelavet regnbueis
TIL KONFIRMATIONEN OG NONFIRMATIONEN ER DET MEGET POPULÆRT, AT MADEN
– er klassisk uden at være kedelig – appellerer til såvel yngre som ældre – varierer mellem serveringer og buffet
Det unge menneskes betydningsfulde dag og første store fest skal selvfølgelig være i den unges ånd – og meget gerne uden at forældrene skal stå i køkkenet.
TIL INSPIRATION ER ERFARINGEN, AT UNGE OG DERES FAMILIER FINDER SAMMEN OM:
Tarteletter med høns i asparges Tatar af ferskrøget laks Helstegt oksehøjreb Kalvesteg stegt som vildt Hjemmelavet regnbueis Crêpes Suzette med flamberet appelsinsauce
TIL ANDRE FESTLIGE LEJLIGHEDER VÆRDSÆTTER DE FLESTE, AT MADEN
– er hjemmelavet – sammensat af årstidens råvarer – tilpasset forholdene og gæsterne
Fødselsdag, jubilæum, firmafest, gilde, påskefrokost, julefrokost eller noget helt syvende? Uanset hvad De skal fejre, gør vi en dyd ud af, at maden bliver præcis, som De ønsker. Her er ingen standardmenuer, i stedet giver vi os tid til at tale med Dem og skræddersy menuen.
Lad Dem inspirere af retterne her eller på www.gamlehumlebaekkro.dk – og ring endelig til os. Det giver den bedste oplevelse.